De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten

Gepersonaliseerde headphones & speakers

Gepersonaliseerde speakers en koptelefoons zijn een origineel en nuttig relatiegeschenk. Laat je relaties naar goede muziek luisteren terwijl je je merk promoot!

Bedrukte speakers en koptelefoons: het ideale relatiegeschenk

Luidsprekers, koptelefoons en andere muziekgadgets zijn de instrumenten van het vak van de mensen in de muziekindustrie werken. Als je daarom van plan bent om een relatiegeschenk te geven aan een zakenrelatie die deel uitmaakt van deze industrie, dan bevelen wij onze aangepaste luidsprekers en koptelefoons zeker aan.

Hoe goed is de Geluidskwaliteit van onze apparaten

Geluidskwaliteit speelt een essentiële rol bij het succes van elk muziekevenement. Daarom moet je ervoor zorgen dat je relatiegeschenk een kwalitatief hoogstaande prestatie kan leveren. Gelukkig kun je op ons vertrouwen om bijvoorbeeld onze BoomBox-luidspreker van topkwaliteit te leveren. Deze oplaadbare draadloze miniluidspreker wordt geleverd met een metalen behuizing en biedt een uitstekende geluidskwaliteit. Hij is makkelijk te gebruiken en is ook geschikt voor populaire mobiele apparaten en tablets. Hij werkt ook goed voor SD-kaarten.

Verder worden onze custom speakers geleverd met USB/audiokabel met standaard 3,5 mm plug oplaadbare batterij en instructies. Hij is ook verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en je kunt je ontwerp erin verwerken met maximaal vijf kleuren.

Wat maakt onze Bedrukte Audiogadgets Handig?

Het opzetten van apparatuur voor een muziekevenement is veel werk en daarbij hoort ook dat alles perfect functioneert. Met dit in gedachten wil je een relatiegeschenk dat het leven van je zakenrelatie makkelijker maakt en onze aangepaste koptelefoon kan dat ook.

Wij bieden draadloze opvouwbare Bluetooth-headset aan die een perfecte geluidskwaliteit en efficiëntie biedt. Onze gepersonaliseerde hoofdtelefoon heeft een verstelbare hoofdband die wordt geleverd met zachte oorkussens voor extra comfort. Hij heeft ook een geïntegreerde kaartlezer, een topklasse microfoonaansluiting en een paneel op de luidspreker voor het gemak van de functie. De draadloze verbinding maakt het ook gemakkelijker om je te verplaatsen. Kies uit een witte of zwarte kleur en bedruk je eigen ontwerp met maximaal vier kleuren voor extra visuele aantrekkingskracht.

Wat onderscheidt onze Gepersonaliseerde Luidsprekers en Koptelefoons van de rest?

Bij HelloprintConnect zetten we onze klanten op de eerste plaats. Dit betekent dat je kunt verwachten dat ons team met jou samen werkt. We zullen manieren vinden om je persoonlijke ontwerp te integreren op jouw bedrukte luidsprekers en koptelefoons voor een extra persoonlijk tintje. Je kunt er ook op rekenen dat wij je de beste prijs en de snelste levertijden bieden voor je gemoedsrust. Zo ben je er zeker van zijn dat je zakenpartner je persoonlijke cadeau met veel plezier zal ontvangen.

Neem direct contact met ons op en wij bieden je graag hoogwaardige mogelijkheden voor jouw relatiegeschenken.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or