De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.

Bodywarmers bedrukken

Bodywarmer bedrukken: de juiste keuze voor jou?

Gezocht: iemand die er graag warmpjes bij zit, van (bewegings)vrijheid houdt en alleen voor de beste promotiemiddelen gaat! Herken jij jezelf in dit plaatje? Dan ja: een bedrukte bodywarmer is iets voor jou! Naast jacks, sweaters, T-shirts, caps, polo’s en al het andere textiel biedt HelloprintConnect tegenwoordig ook bodywarmers met logo aan! Een bodywarmer bedrukken is zo gedaan, zeker als je al een ontwerp hebt liggen. Je kunt natuurlijk gewoon jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo bedrukken (of borduren!), maar een knallend ontwerp op de rug is ook een geweldige mogelijkheid om extra naamsbekendheid te creëren. Maar laten we bij het begin beginnen: waarom zou je een bodywarmer laten bedrukken?

Bedrukte bodywarmer: hier doe je het voor!

Er is meer dan één reden om voor bodywarmers met logo te kiezen. Het is waarschijnlijk niet het eerste item waar je aan denkt qua promotionele textielproducten, maar onze collectie is uitgebreid genoeg om een goed afgewogen keuze te maken. Hieronder vind je de voornaamste voordelen van bedrukte bodywarmers:

- De bewegingsvrijheid: is groot! Geen mouwen en de verschillende mogelijkheden qua materiaal zorgen ervoor dat jouw branding geen belemmering is. Met een aantrekkelijk design wordt het zelfs een pretje om in huisstijl te lopen! Veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in werk dat veel fysieke inspanning vereist laten daarom voor het hele team een bodywarmer bedrukken. Magazijnmedewerkers, klussers en roeiverenigingen ‘varen’ allemaal wel bij deze sportieve artikelen!

- De sportieve look: steekt menig bedrijf weer in een jong jasje. Op evenementen zoals beurzen, roadshows of andere promotionele bijeenkomsten steek je de hele crew zonder al te veel moeite in een herkenbaar tenue. Kies de kleuren die passen bij jouw huisstijl, maak de afweging tussen bedrukken met inkt of borduren en that’s it! Het voordeel van bedrukken is dat je in meerdere kleuren kunt drukken en daarbij ook op grotere oppervlakken. Houd er rekening mee dat een full-color print alle kleuren van de regenboog in één print kan stoppen, maar dat een zeefdruk tot maximaal vier egale kleuren kan bevatten. Het borduren ziet er op zijn beurt luxer uit en blijft ook langer zitten. Een bodywarmer borduren is dus meteen een investering voor de toekomst!

- Nét anders dan een jas: en dat betekent dat al je andere promotionele kleding ook zichtbaar kan zijn. Van T-shirts tot sweaters en bijpassende petten (te bedrukken of juist helemaal neutraal), je kunt het allemaal combineren met een bedrukte bodywarmer. Je behoudt de bewegingsvrijheid, maar hebt wel de warmte op koelere momenten. Ideaal!

Bodywarmer borduren of bedrukken bij HelloprintConnect

Het voordeel van een bodywarmer bedrukken bij HelloprintConnect is dat je deze al kunt bestellen vanaf één stuk. Je kunt dus gemakkelijk de kwaliteit bekijken zonder de portemonnee al te ver open te trekken. Maar bereid je voor: eenmaal één binnen en het hele team wil een bodywarmer borduren! Het verschil tussen bedrukken en borduren hebben we hierboven al uitgelegd. Kort gezegd: heeft jouw design één kleur, kun je alle druktechnieken gebruiken. Heb je twee, drie of vier kleuren, gebruik je zeefdruk of digitaal. Heb je meer dan vier kleuren, wordt altijd de zeefdruktechniek gebruikt. Natuurlijk kun je ook jouw design veranderen tot één kleur en dan kiezen voor de borduurtechniek, omdat je deze de beste uitstraling vindt hebben. Borduren blijft het langst mooi, zeefdruk ligt netjes ‘op’ de stof maar digitaal is weer erg goedkoop in lagere oplagen. Keuzes, keuzes, keuzes!

Ben je niet helemaal zeker van je ontwerp? Dan zit je goed bij HelloprintConnect! Wij controleren alle bestanden machinaal óf met de hand en sturen je een drukproef toe. Zo weet je zeker dat jouw design goed uit de verf… inkt komt! Dat noemen wij zonder moeite, zo geregeld.

Bekijk al onze kleding

Klaar om je garderobe opnieuw in te richten? Alle kleding!

Veilig en vertrouwd

  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__
  • Visa - Logo
  • Veilig en __vertrouwd__
  • Veilig en __vertrouwd__
Need help?