De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Back

Kerstkaart Rendier

Mis deze deal niet!
Prijsverlaging! 15% KORTING OP DIT PRODUCT
Gebruik code: SALE19

Kies de vriendelijke Kerstkaart Rendier deze kerst. Zeker om een glimlach te bezorgen naar degene die het ontvangt. Het vinden van je eigen ontwerpen kan soms een gedoe zijn, dus dit jaar heeft HelloprintConnect besloten om te helpen door een aantal kant-en-klare ontwerpen te leveren waaruit je kunt kiezen, zonder gedoe. Vul gewoon de funnel in, kies je maat, het materiaal van de kaart, of je enveloppen wilt en natuurlijk hoeveel je er wilt, en je bent klaar om te gaan. Als je het ontwerp zelf wilt, kun je het downloaden via het tabblad "Templates". Je kunt het ontwerp zelf niet wijzigen als je via deze pagina bestelt.

  • Gratis ontwerp inbegrepen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Levering op volgende dag beschikbaar

Een design opsturen is heel eenvoudig. Volg onze instructies en upload gemakkelijk jouw ontwerp. Klik op de instructies voor meer informatie.

Bekijk alle aanleverspecificaties voor dit product

Om het perfecte ontwerp te maken, hebben we enkele duidelijke sjablonen/voorbeelden gemaakt. Hieronder vind je de meest populaire sjablonen. Klik op onderstaande link om alle sjablonen te bekijken.

Kerstkaart Rendier pdf
Bekijk alle templates voor kerstkaart rendier

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

1 Kies het formaat van je kaart

2 Kies de papiersoort waarop je jouw kaarten wilt laten drukken

De achterkant is beschrijfbaar, net als de binnenkant van een gevouwen kaart. Wil je meer glans? Kies dan voor onze glanzende kaarten, met een mooi laminaat aan één zijde.
Let op: op Kraftpapier / Metallic Goud Papier / Metallic Zilver Papier / Metallic wit Papier / Parelmoer Papier kan geen witte kleur bedrukt worden. Door de specificiteit van deze materialen kan je ontwerp er anders uit zien en de textuur van het materiaal kan doorschijnen.

3 Hoeveel stuks wil je hebben?

Log in om de prijzen te zien

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor ingelogde klanten.

Inloggen of account aanmaken

4 Wil je een bijpassende envelop?

De bijpassende envelopes zijn gemaakt van premium wit, 100 grams HVO, materiaal. Voor het sluit-gemak hebben de enveloppen een gegomde sluiting.

5 Kies je leverdatum

Log in om de prijzen te zien

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor ingelogde klanten.

Inloggen of account aanmaken

Weet je zeker dat je geen snellere levering wilt?

Need help?