Muts bedrukken

Houd je hoofd warm tijdens koud weer terwijl je je merk promoot met bedrukte mutsen.

Toch op zoek naar iets anders?

Toch op zoek naar iets anders?

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.

Mutsen bedrukken voor unieke winterse promoties

In de winterse kou kan niemand zonder een goede outfit met een warme muts en handschoenen. Mutsen worden voornamelijk buiten op straat gedragen en zijn daarom goed zichtbaar en worden door veel mensen gezien. Dit maakt ze perfect geschikt als promotiekleding voor in de winter en zijn passend bij elk bedrijf en ieder evenement. Mutsen bedrukken is de perfecte manier om op te vallen tijdens de koudere maanden van het jaar. In de warmere seizoenen kan je ook terecht bij HelloprintConnect voor petten (https://connect.helloprint.nl/petten-bedrukken), zonnebrillen en t-shirts (https://connect.helloprint.nl/tshirt-bedrukken). Wees elk seizoen goed voorbereid met hulp van HelloprintConnect. In het winterseizoen kan je niet zonder een muts en waarom zou je ook?

Wat zijn de voordelen van mutsen bedrukken?

Er zijn verschillende redenen waarom het gebruik van bedrukte mutsen voordelige voor jou kan zijn. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor promotionele acties. Het is waarschijnlijk niet het eerste item waar je aan denkt qua promotionele textiel producten, maar onze collectie aan mutsen is uitgebreid genoeg om een goede afgewogen keuze te maken. Heb je een winters evenement of een andere bijeenkomst met een winterthema? Een beanie bedrukken is een perfecte oplosdsing. Doordat het logo groot op het voorhoofd van de drager staat valt deze goed op. Het verspreiden van je logo op deze manier zorgt voor meer naamsbekendheid tegen relatief lage kosten. Deel de mutsen uit op een beurs en trek gegarandeerd bezoekers naar je stand. Daarnaast is een muts ook nog eens tijdloos. Door een muts te laten bedrukken maak je niet alleen deze wintermaanden reclame, maar ook de jaren daarna.

Daarnaast zijn ze ook zeer geschikt als relatiegeschenk. Zoek jij een origineel en persoonlijk relatiegeschenk? Dan is een muts met logo de juiste keuze. Bedrukte mutsen zijn populair als geschenk en zullen je relaties erg blij maken. Behalve dat het een origineel geschenk is, is het ook nog eens erg nuttig, het houd je relaties letterlijk warm en je verrast ze met een kwalitatief goed geschenk. Zeker weten dat dit opvallende promotionele producten goed in de smaak valt tijdens de koude winterdagen!

Muts met logo is ook geschikt als onderdeel van een team outfit. Ga je een weekje weg met het team? Of gaat je team naar een evenement? Laat mutsen bedrukken en geef je hele team een uniforme uitstraling heeft. Of je nou lid bent van een vereniging of stichting, of een onderneming hebt, een uniforme uitstraling is goed voor de sfeer en door deze gepersonaliseerde kleding is het hele team herkenbaar.

Muts borduren bij HelloprintConnect

Er wordt gebruik gemaakt van een borduurmachine om patronen en bedrukkingen op textiel producten aan te brengen. Jouw ontwerp of design wordt omgezet in een digitale borduurkaart. Deze kaart is nodig om de borduurmachine te besturen en om jouw ontwerp op het textielproduct aan te brengen. Mutsen borduren is de meest duurzame manier van textiel bedrukken en is een garantie voor een lange levensduur. Bij HelloprintConnect vind je een ruim assortiment aan warme mutsen en overige kleding. Al deze artikelen kunnen voorzien worden van een opdruk naar keuze. Bij ons heb je keuze uit verschillende modellen en kleuren om ervoor te zorgen dat het helemaal aansluit bij je persoonlijke behoefte. Mutsen laten bedrukken doe je gemakkelijk en snel bij HelloprintConnect.

"Een pet bedrukken was vroeger erg duur en moeilijk. Alleen speciale printshops konden ze maken. Tegenwoordig is dat gelukkig niet meer nodig. Je maakt jouw unieke pet online, wat het een stuk toegankelijker en voordeliger maakt. Maak je eigen ontwerp en wij leveren jouw unieke pet of beanie.

Een zelf ontworpen pet of persoonlijke beanie is een vorm van expressie. Wanneer je een kamer binnenloopt of de straat op gaat, kan je de aandacht van mensen krijgen en een goede indruk achterlaten. Op maat gemaakte petten worden echter niet alleen gebruikt als een sterk mode statement. Ze zijn ook erg functioneel en een praktisch kledingstuk dat handig is tegen zowel warmte, kou, regen en andere weersomstandigheden.

Naast het feit dat het een accessoire is dat beschermt tegen het weer, zijn ze ook te gebruiken voor jouw bedrijf. Een pet bedrukt met een logo kan worden gebruikt als goedkoop promotiemateriaal en kan maanden of zelfs jaren meegaan. Iedereen die het draagt promoot indirect jouw merk, waar ze ook zijn. Bedrukte petten kunnen ook worden ingezet als onderdeel van de werkkleding. Zo krijg je meer eenheid onder je werknemers en boost je tegelijkertijd de teamgeest.

Waar wacht je nog op? Laat je collega’s, klanten, relaties en leden niet langer in de kou staan en geef ze een warme muts!