De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten

Roll-up banners bedrukken

De makkelijkste en voordeligste manier om groots op te vallen! Ideaal voor op een evenement, in je winkel of op kantoor.

  • Inclusief gratis draagtas
  • Beschikbaar met next day delivery
  • Beste prijs in Nederland

1 Standaard roll-up banner nu voor € 25,32

Kleine (60 x 205 cm) banner van waterafstotend PVC

Heb je haast?

Bekijk onze snelste levering

Hoeveel heb je te vertellen?

Kleine roll-up banners

85x200cm

Kleine roll-up banners

85x200cm

Wil je niet teveel uitgeven of heb je gebrek aan ruimte voor jouw promotie? Dan is de kleine roll-up banner de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 85cm past deze banner ook in kleinere ruimtes. Inclusief gratis draagtas!

Bestel nu
Best verkocht

Middel roll-up banners

100x200cm
Best verkocht

Middel roll-up banners

100x200cm

Ga voor de perfecte combinatie van text en afbeeldingen met deze roll-up banner. Deze handzame banner is perfect voor iedere beurs of conferentie. Druk een oogverblindende afbeelding af om de aandacht te trekken van poteniële klanten.

Bestel nu

Grote roll-up banners

120x200cm

Grote roll-up banners

120x200cm

Wil je groots opvallen? Kies dan een grote roll-up banner! Met een breedte van 120cm biedt deze banner voldoende ruimte voor jouw promotie. De roll-up banner staat op een sterke aluminium basis en je ontvangt een gratis draagtas!

Bestel nu

XL Roll-up banner

150x200cm

XL Roll-up banner

150x200cm

Als je een hoop te melden hebt met een klein budget, dan is de XL roll-up banner geschikt voor jou. Het biedt de ruimte die je nodig hebt voor een lage prijs. Deze banner komt met een prachtige aluminium cassette met verchroomde zijkanten.

Bestel nu

Alles voor een succesvolle beurs

Zorg ervoor dat jouw beursstand opvalt met onze standaankleding. Kies uit ons ruime assortiment beursmaterialen en val gegarandeerd op!

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or