Tevredenheidsgarantie

Tevreden klanten. Onze nummer 1 prioriteit!

<br><br>
__Tevreden klanten.<br>Dat is waar het ons om gaat__Tevreden klanten.
Dat is waar het ons om gaat

Lees alles over onze tevredenheidsgarantie

Bij HelloPrint Connect zorgen wij er altijd voor dat jij 100% tevreden bent met jouw bestelling.

Hoe dat werkt

Als jij onverhoopt ontevreden bent met je bestelling, kun je dat aan ons laten weten via het reclamatieformulier. Je geeft hier aan waarom je niet tevreden bent en we vragen je meerdere foto's van het product te sturen. Op basis van jouw foto's beoordelen we je klacht. Is jouw klacht valide, dan bieden we je drie opties:

  • Retourneren van jouw bestelling en een volledig gratis herdruk met de snelste levertijd
  • Retourneren van jouw bestelling en een volledige terugbetaling
  • Houden van jouw product en een credit / korting van 10%

Waar geldt de garantie op?

De 100% tevredenheidsgarantie geldt op alles waar wij invloed op hebben. Het bestand dat jij aanlevert wordt altijd even gecontroleerd. Als jij je bestand hebt aangeleverd, kijken wij of alles binnen de aanleverspecificaties past. Is dit niet het geval dan passen we het aan en geven we een waarschuwing, zodat we er nog een keer naar kunnen kijken. Kwalitatief mag je van ons verwachten dat wij de hoogste kwaliteit nastreven en onze verpakkingen moeten ervoor zorgen dat jouw bestelling onbeschadigd aankomt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij jouw bestelling zo snel mogelijk verzenden, zodat onze logistieke partners voldoende tijd hebben om jouw bestelling af te leveren. En omdat we dat met partners doen, en niet zelf, proberen wij dat waar mogelijk eerder te doen dan afgesproken, zodat jij je bestelling op tijd in huis hebt.

Waar geldt de garantie niet op?

Onze garantie geldt op alles waar wij invloed op kunnen hebben. Als jij bijvoorbeeld per ongeluk een spel- of opmaakfout maakt bij aanlevering, kunnen we helaas geen garantie hierop geven. Hetzelfde geldt voor latere levering door extreme weersomstandigheden. Als er een meter sneeuw ligt of het is spekglad en je hebt zelf moeite om schuifelend naar de supermarkt te gaan, hopen we dat je begrijpt dat het voor zowel onze producenten als logistieke partners niet altijd makkelijk werken is. Dit geldt ook voor de feestdagen periode: die is het drukste van het jaar, dus er kan wat vertraging ontstaan. Let op: Als je extra hebt betaald voor snellere levering, betaal je voor snellere productie, en dus niet voor een snellere levering van onze vervoerders. Het kan dus zijn dat jouw pakket alsnog vertraging oploopt.

Gemakkelijk retourneren

Kies je voor het retourneren van je product, dan versturen we jou direct per mail een verzendlabel. Hierdoor maak je geen extra kosten. Hierbij vragen we dat je jouw pakket afgeeft bij het dichtstbijzijnde verzendpunt. Helaas kunnen wij het product niet bij je ophalen.

Laagsteprijsgarantie

Bij HelloPrint Connect betaal je nooit teveel. Die belofte maken we waar met onze laagsteprijsgarantie. Hoe dat werkt? Heel simpel. Als jij een product bij ons bestelt maar het elders goedkoper vindt, dan betalen wij je het verschil terug.

Deze garantie kunnen we bieden als het om precies hetzelfde product gaat. Het is belangrijk dat je de lagere prijs aangeeft voordat je het product bestelt. Je kunt ons dan een bericht sturen met daarin ieder geval een link naar het product zoals het aangeboden wordt door een andere partij. De laagsteprijsgarantie is alleen geldig wanneer het om een openbare prijs gaat, die beschikbaar is voor iedereen en geen aanbieding is.